Bedrijfsinfo R.K.G. Haps

R.K.G. Haps is een klein bedrijf wat zich toelegt op importeren, fabriceren, verkoop en reparatie van koelboxen en accessoires voor Trucks, Jachten en Campers. Wij verkopen alle merken compressorkoelboxen en compressorkoelkasten, stand airco’s, magnetrons, koffiezetapparaten en waterkokers. Tevens zijn wij importeur van ENGEL compressorkoelboxen,ook hebben wij vele onderdelen van ENGEL op voorraad.

“We zijn gespecialiseerd in temperatuurgeregelde klimaatkasten. Deze klimaatkasten zijn uiterst precies in uw computersysteem uit te lezen als aparte afdeling”

Ook verzorgen wij alle reparaties aan alle merken compressorkoelboxen. Merken zijn bijvoorbeeld: Engel, Indel, Waeco, Vitrifrigo, Hella, Elctrolux & EasyCooler. Nieuw is ook de fabricage van meubels en bedverhogingen ten behoeve voor koelkastinbouw, deze worden geproduceerd van hoogwaardig gemelamineerde MDF meubelpanelen, kleurecht en krasvast. Op maat gemaakt voor u truck zodat alles ook goed in te bouwen is op in de truck aanwezige bevestigingspunten.