Deelnemer aan de Transport Compleet beurs in Hardenberg

20 februari 2017

Zo’n beetje de gehele transportbranche is weer aawezig op Transport Compleet beurs in Hardenberg, en ook wij van RKG-Haps zijn er dit jaar weer te vinden met een stand.
De vakbeurs vindt plaats op 21, 22 en 23 maart 2017 in Evenementenhal Hardenberg. Wat kun je verwachten van deze beurs? Nou…
De grote truckmerken zijn weer aanwezig net als de trailerbouwers Schmitz en Krone. Verder maakt de beursorganisatie bekend dat Hiab, Hyva Nederland en Palfinger Nederland weer op de beursvloer aanwezig zijn. Deze bedrijven richten zich op kranen en grijparmen.
Daarnaast is er een bedrijfswagenplein waar lichte-bedrijfswagens centraal staan. Onder meer TLN en ING verzorgen bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen in de branche zoals het Truckkartel.

Graag zien we u bij onze stand! Transport Compleet Hardenberg is op 21, 22 en 23 maart 2017 te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Geïnteresseerde kunnen gratis entreekaarten aanvragen. Meer informatie & tickets: www.evenementenhal.nl/transport-hardenberg2017.

Laatste nieuws