Nieuw van Indel

Een tweetal nieuwe koellades van 16 liter en 30 liter

Deze fraaie Koellades kenmerken zich door hun fraaie degelijke afwerking, hun sublieme Secop BD1.4 Micro compressor, soepele degelijke RVS kogel gelagerde geleiders en subtiele electronische tempratuurregeling, instelbaar van +8 tot -18c.

De BD1.4F compressor is een nieuwe ontwikkeling die het mogelijk maakt om boxen en kasten te bouwen met meer inhoud bij kleinere buitenafmetingen, en tegelijk veel koelvermogen kunnen leveren met een minimum aan stroomgebruik.

De koellade TB16AM is een mooie compacte koellade, (H x B x D  240 x 380 x 530 MM)  deze is uitermate geschikt voor transport van geneesmiddelen en vaccins voor artsen en Dierenartsen en in ambulances, maar ook voor trucks en bestelauto’s voor onder het bed te bouwen of onder een kastje met beperkte ruimte.
De koellade TB30AM is de grotere uitvoering, (H x B x D  250 x 440 x 700 MM) en zeer geschikt om in trucks campers en caravans te bouwen maar ook als autoapotheek voor Dierenartsen en Huisartsen.

Hierbij realiseert INDEL weer een sublieme aanvulling op hun uitstekende producten lijn, neem eens een kijkje op hun website www.indelb.com en kijk eens bij hun producten,
Mocht u vragen hebben over deze en andere producten bel ons of mail ons wij staan u graag met raad en daad te beschikking.