Wij schrijven SERVICE groot!

Service word bij R.K.G. GROOT geschreven. Daar wij vele klanten in de transportwereld hebben houdt bij ons de service niet op vrijdagmiddag op. Wij zijn dan ook na telefonische afspraak het hele weekeinde door bereikbaar.

Alle reparaties van alle merken compressor koelboxen worden bij ons in huis gedaan, waarbij wij een tijdsbestek van 24 uur proberen te realiseren. Dit kunnen wij omdat wij van diverse merken de diverse onderdelen op voorraad hebben. Indien niet voorradig hebben wij goede contacten met de diverse importeurs waardoor wij ook snel van de juiste (merk)onderdelen voorzien zijn.

Maatwerk

Verder leveren wij maatwerk voor u, wij passen indien nodig (en mogelijk) koelboxen aan aan u wensen. Ook adviseren wij u graag over mogelijkheden in campers en jachten, daar wij ook in die sector verschillende systemen en componenten kunnen leveren.

Baat het niet, schaadt het niet!

Dus als u een compressor koelbox zoekt of een te repareren hebt neem gerust contact met ons op want, ‘baat het niet schaad het niet, en nee verkopen doen wij zelden.’