Veelgestelde vragen

Montage en inbouwkits

Het inbouwen van een dakairco duurt gemiddeld 3,5 uur. Het inbouwen van een splitairco duurt gemiddeld 8 uur. Het inbouwen van de Indel SW Smart-in duurt gemiddeld 2 werkdagen.

Voor het inbouwen van een dakairco zijn in principe geen aanpassingen nodig aan de cabine, indien er spoilers, zwaailampen of luchthoorns opzitten is het mogelijk dat die verplaatst moeten worden. De inbouwkits passen perfect op het dakluik. Een split-airco inbouwen is complexer. Hierbij kan het mogelijk zijn dat er aanpassingen gedaan moeten worden.

Productvragen

Omdat het starten van een motor niet nodig om een standairco te gebruiken kan je hier flink mee besparen op brandstofkosten. Daarbij stoten ze minder CO2 uit, zijn ze milieu vriendelijk en hebben ze een langere levensduur. Daarnaast zorgt de airco ervoor dat er vocht uit de cabine onttrokken word.

Op aanvraag kunnen wij maatwerk leveren. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Elke cabine en dak kan anders zijn. Zo kan een cabine net iets minder gewicht dragen dan de ander. Met andere woorden, de belastbaarheid van het dak van de cabine kan van belang zijn als u een airco wilt opbouwen.  Neem contact met ons op voor meer advies en informatie.

Afhankelijk van de leeftijd van de accu en het model kan je een standairco ongeveer 6-8 uur non-stop gebruiken. Tevens zit er op elke airco een onderspanningsbeveiliging die ervoor zorgt dat u altijd uw voertuig nog kan starten.

Dat is vervelend! Neem direct contact op met onze klantenservice via info@rkg-haps.nl. Je kan ons ook telefonisch bereiken via 0485 - 372 091.

Dat is helaas niet mogelijk. Wel nemen wij uw oude standairco in om deze vervolgens milieubewust te recyclen samen met onze partners.

Standairco's zijn ervoor gemaakt om uw cabine koel te houden terwijl u stilstaat, dus wij raden af om deze rijdend te gebruiken.

Op standairco's is de garantie 2 jaar.

Afhankelijk van de kosten en aanpassingen die nodig zijn om een standairco in te bouwen kan je kiezen uit een dakairco of een gedeelde unit. Voordelen van een dakairco • Gemakkelijker te monteren • Geen aanpassingen nodig aan de cabine (mits er geen lichtbakken, zwaailichten of spoilers opzitten) • Altijd over te plaatsen naar een andere cabine Voordelen van een split-airco • een split-airco is uitermate geschikt voor voertuigen waarbij opbouwen op het dak geen optie is door bijv. lichtbakken zwaailichten spoilers silobelading of dergelijke. • een splitairco word altijd aan de achterzijde van de cabine gemonteerd, waardoor uw dakluik vrij en origineel blijft. • doordat er niets op het dak gemonteerd word, komt er ook geen extra hoogte op de cabine.

Ja. Klik hieronder door naar ons overzicht met producten voor MAN trucks en filter op het gewenste model. Standairco's voor MAN

Al onze prijzen worden exclusief BTW weergegeven. Later in het bestelproces zal de BTW verrekend worden.